Over

In januari 2013 ben ik, Alpaslan Erdem, een solo fysiotherapie praktijk begonnen. SLN Fysio is de naam en ik werk in Amsterdam. De ruimte bestaat uit een behandelkamer en een oefenruimte met apparatuur.

Medio 2008 ben ik de opleiding Fysiotherapie begonnen aan de European School of Physiotherapy te Amsterdam en deze opleiding heb ik begin 2012 afgerond. In juni 2012 heb ik daarna de cursus ‘Myofascial Treatment Pain Management Dry Needling’ succesvol afgesloten. Ook heb ik de cursus Orthopedische Revalidatie met Kinesio Sport Taping na acuut trauma in de rug, lage rug, knie, nek en andere gewrichten afgerond. Daarnaast heb ik nog meerdere andere cursussen gevolg om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

De interesse voor fysiotherapie is ontstaan tijdens mijn professionele volleybal carrière. Als professioneel volleyballer ben ik uitgekomen voor Turkije, de Verenigde Staten en heb mijn carrière afgesloten in Nederland. In de sportwereld kom je helaas veel in aanraking met blessures en dat is dan ook waar ik geïnteresseerd raakte in de behandeling ervan. Op dit moment gaat mijn interesse echter veel verder dan sportblessures alleen.

Volleybalcarriere

Mijn specialiteiten zijn sportfysiotherapie, manuele technieken, pijnbestrijding en post- en pre operatieve revalidatie. Daarbij spreek ik 3 talen, namelijk Nederlands, Engels en Turks.